Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ay
aydini

BİRİSİ !

Yorum

BİRİSİ !

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

514

Okunma

BİRİSİ !

Her çocuk gibi,o da ağlayarak doğdu.Yaşamında bildiği en iyi ağaçlar;söğütler ve kavaklardı.Kendi kırlarından başkasını sevemedi,soluyamadı.Danagözü,çiğdem,kazayağı,kuşkuş,madımak,yemlik ve tekeri bilirdi, yaban otları dendiğinde.Bir de kır kekikleri vardı,en çok sevdiği!Köyün otlağının dışında,hayvanlarını da otlamadı.Pavlukada(fabrika)çok çalışmak istemişti.Hökümat(hükümet)
ve agobat(avukat) sözcüklarine bayılırdım onun!Türküler söyler,türküleri dinlerdi.Güze lde sesi vardı! "Gurbetten gelmişim yorgunum hancı,kışlalar doldu bugün,ve bir bulut kaynıyor Sivas elinden"i yanık sesiyle ne de güzel söylerdi! Birgün kış gecelerinin çok soğuk olduğu Anadolu’nun bir köyüne öldü! Herhalde buruk bir duyguyla yatmaktadır şimdi. Allah rahmet eylesin! Işıklar içinde uyusun!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Birisi ! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Birisi ! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİRİSİ ! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
28.1.2013 16:12:18
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun....Saygılar vefalı yüreğe...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL