Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ELIF_CE
ELIF_CE

Annem, e

Yorum

Annem, e

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1096

Okunma

Annem, e

Üsüdüm be Annem!
Annem din Annem hala daha öylesin yoklugunda........
Kan indi yanaklarimdan göz yasi diye, ben babaciyim babamin yoklugu yakmisti beni kavurmustu hani , off annem off meger Ana acisi bambaskaymis be annem, nerdesin nerde eridim tükendim. Doyamadim size dayamadim.
Sensiz, sizsiz beni görüyormusun bir yerlerden, sende hissediyormusun Babam gibi!
saclarimi oksuyormusun düslerimde, dokunuyormusun bana Kizim kuzum diyormusun?
Yolumu kaybettim hani bana hep ufaklik derdiniza ya ufakligi kaybettim sizinle, yasama gücümü,hevesimi,esimi, dostumu kapanip dört duvar arasina bombos dört bir cevre,cercevede yokum bende!
Üsüdüm Annem seni sonsuzluga ugurlamak icin yikarken, o teninin soguklugunda bedenim,isinamadim Annem.
Vatansiz kaldim sizin gidisinizle , ellerin Vataninda esir kaldim. Beklemiyorum daha izin mevsimlerini Türkiye diye can atmaz oldum ocaksiz kaldim ama kaldim be Annem
Almanlarin mezarliklarinda garip deli avare Türk diye gezinir oldum sizleri özledikce.
Gel de bana Annem gel deee hadi beni cagir yine delim de ufaklik de hircin de gel de ama nolur gel de!
Özledim be annem Özledim be Babam Sizleri cok Özledim.
Kabullendim bende Annem Vuslat anam babam Vuslat................
Allahim rahmet merhamet eyle cümle gecmislerede bizim göcenlerimizede AMIN....

UFAKLIK..........

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Annem, e Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Annem, e yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Annem, e yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erolabi
erolabi, @erolabi
23.1.2013 11:18:35
Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun, ağlamaya değer bir varlık anne.
Ve en güzel şiirler onlar için yazılmalı.
Selam ile.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL