Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
karacocuk67
karacocuk67

UMUT

Yorum

UMUT

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

656

Okunma

UMUT

Umut nedir? Umut insanın geleceğine dahil uzattığı köprüdür.İnsan yaşadıkça yaşlanır.İnsanı yaşlandıran zaman değil yaşadıklarıdır.Umut bir kapıdır insan ömrüne,mutluluktur belki belkide şandır şöhrettir.Bazende kocaman bir sevgidir umut.Ömrümüz boyunca bir umuda boyun eğerek yaşamak zorundayız bizi ayakta tutan tek şey umuttur.Umudumuz kırıldığında yaşam bizim için adeta bir cehennemdir.Umudumuzu ayakta dimdik tutabilmek için sevgiyle bakmalı,aşkla doğmalı,sabırla beklemeliyiz yarınları yarınlar bizim için hep umuttur.Umudumuz umarım hiç kırılmaz hep ayakta kalır. (kara çocuk)


BİLAL ŞIK

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Umut Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Umut yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UMUT yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
21.1.2013 14:46:16
Beğeni:
0
Okunma:
656
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL