Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
acun06
acun06

DENETİM GÜNLÜĞÜ

Yorum

DENETİM GÜNLÜĞÜ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

478

Okunma

DENETİM GÜNLÜĞÜ

GÜN: Cuma
Tarih:04/01/2013

Bugün sat 10’da KIzılay’da bulluştuğum arkadaaşım Cennet Hanı ile 427 nolu Ego otobüsü ile Aşağı Ayrancı’da bir Meslek Kursu yerleşim planı değişikliği ve Masörlük programı ilavesi incelemesi için gitik.
Kurum daha önceden güzellik kursu olarak açılmış olduğundan işimiz kolaydı. Önce Kurum Kurucu Temsilcisi Habibe Hanımla görüştük, tanıştık. Eski yerleşim planını istedik. Birlikte kurumu gezdik. Bazı odaların donanımı kaldırılmıştı. Teori ve uygulama yapılan sınıfların donanımı tamamlatıldı. Gözlem yaparak tamamlattık. Bilgisayarın olduğu odaya gelip dosyada bulunan eksik evrakları tamamlattık.
Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin 13. Maddesine göre; incelemeler yaptık. Yeni yerleşim planından 35x50 cm ebadında dört suret çıkarttırdık. Yönetim Kurulu Kararı aldırdık. Raporun girişini yazdık.
Geç saate kadar çalışınca kalktık. Durağa çıktık duraktan otobüse bindik KIzılay’a gelirken otobüs aniden fren yaapınca Cennet Hanım otobusün içinde uçtu. Yerden kaldırdım.
Bizdeki en büyük risk trafik kazası. Birçok işi çabuk yapmak istiyoruz. Hep bir yerlere yetişmek isteriz .Bunun için sık sık vasıta kullanırız.Bunu şimdiye kadar anlayan, anlatan olmadı.
Hoşça kalın.
Saat 18.00’de eve geldim.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Denetim günlüğü Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Denetim günlüğü yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DENETİM GÜNLÜĞÜ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL