Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
shade.rebel
shade.rebel

GÖKYÜZÜ CİĞERLERİME DOLUYOR

Yorum

GÖKYÜZÜ CİĞERLERİME DOLUYOR

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1684

Okunma

GÖKYÜZÜ CİĞERLERİME DOLUYOR

Sen ,beni hatırlıyor musun ? Tıpkı benim şu an seni hatırladığım gibi...Bazı şeyler yaşamıştık yok yok çok şey yaşamıştık. O zamanlara giderek sen de vakit harcıyor musun ? Bana sorsarsan, ben geçiriyorum.Çünkü ben sokakları yalnız dolaşıyorum .Bİliyor musun bir zamanlar gürültüsünden şikayet ettiğim bu İstanbul sokakları şimi sessiz,sensiz...Cehennemin dibinden geçiyor gibi hissediyorum kendimi .

Çok uzun zaman oldu hayatı el yazısıyla yazmayalı ,en son sana yazdığım şiirde yazmıştım.Şimdi ise hayatımın kalan sayfalarını karalamaktan başka bir şey yapamıyorum.
Hatırlıyor musun beni ? benim seni hatırladığım gibi...Ağladığın zamanlar aklıma geliyor şu an .Bilmiyorum neden ama ağlamalarını özledim.
Eksik bir şey mi var hayatımda bilmiyorum.Peki neden gökyüzü bazen doluyor ciğerlerime?
Muhtemelen senin yokluğundan olsa gerek.Senin yokluğundaki boşluğu gökyüzü doldurmaya çalışarak bana teselli vermeye çalışıyor.Bırak beni diyorum gökyüzüne ,bırak beni,avutamazsın sen beni...
Sahip olduklarımızdan geriye ne kaldı ? Ya da neleri kaybettik ? Senden kalan herşey olduğu gibi duruyor bende,hatta sen bile, hatıralarımda yaşıyorsun.
Şimdiyse düşünüyorum;hayatın neresindeyim?Hayatının neresindeyim?hasretindeyim!Oysa ki ben...
Hayallerime gömmüyordum umutlarımı,Gecelere boyun bükmüyordum.Aynaları kırmak gelmiyordu içimden.
Ya bugün ? Kan revan içindeki duygularımı toprağa verdim.Sadece duygularımı değil kendimi de kaybettim.
Eğer bulursan HÜKÜMSÜZDÜR...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gökyüzü ciğerlerime doluyor Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gökyüzü ciğerlerime doluyor yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖKYÜZÜ CİĞERLERİME DOLUYOR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
emre_onbey
emre_onbey, @emre-onbey
4.3.2008 15:29:56
Çok uzun zaman oldu hayatı el yazısıyla yazmayalı ,en son sana yazdığım şiirde yazmıştım...

ne güzel bir söz...bu nasıl bir yürektir ki en zor anında yazabilmiş sevdasını...

tebrikelr dost...sevgilerimle
yüreğine sıkı bak!
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL