Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ŞİİRİN SİHİRİ
ŞİİRİN SİHİRİ

AĞLAYAN SÖZLERİM 9 *

Yorum

AĞLAYAN SÖZLERİM 9 *

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1081

Okunma

AĞLAYAN SÖZLERİM  9 *

AĞLAYAN SÖZLERİM 9 *


SEVDA AKAR , BİRGÜN , FIRTINA DA DENİZE KAPILIR , NEREDESİN ? EY DENİZ GÖZLÜM , NEREDE ? DİYE İÇ ÇEKER , YAŞAYAN , YAŞATILAN AŞK AĞLAR , YÜREĞİ KANAR , DOKUNULMAZ BİR KALP BIRAKIR , SEVGİYLE , SEVGİSİ SONSUZ YAŞAYAN , HİÇ BİTMEYECEK TUTKUDUR ! İÇİNDEKİ AŞK , ÖLMEZ ! İÇTEN İÇE , O KALBİ KONUŞUR , SUSMAZ ! ÇIĞLIK ATAR , BAĞIRIR ! AŞKA , AŞKINI EN SONUNDA , SÖYLER ! SENİ SEVİYORUM DER , O GÖZLERDE YAŞAR , ÖLÜR , KALIR !... .


SÖZ: ÖZLEM DEMİRKAYA &.&


13 Kasım 2012 Salı 23:24

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ağlayan sözlerim 9 * Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlayan sözlerim 9 * yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLAYAN SÖZLERİM 9 * yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
15.11.2012 22:30:25
aşk herşeye değer doğru ancak ruhani aşksa aşk.
gündelik aşkların aşkla ilgisi yoktur.
tebrikler kızım.
superbaba
superbaba, @superbaba
15.11.2012 20:55:37
Sevdiğini söylemiş ya... Bu her şeye değer...
Kutluyorum kızım...
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs, @airc-ebnemc-rs
14.11.2012 22:51:01
10 puan verdi
çok anlamlı bir sözdü kutluyorum değerli yüreğini ve kalemini. güneşim.
Etkili Yorum
bekir odaci
bekir odaci, @bekirodaci
14.11.2012 22:15:59
yüreğiki deryadır aşkı çok derindir aşkla sevip aşkla sevendir kutlarım bu söz deryasını aşkın özlemini sevgi selamlarım kardeşime
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL