Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ilk nur ilknur
ilk nur ilknur

HAYAT ÖTESİ YOK

Yorum

HAYAT ÖTESİ YOK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

833

Okunma

HAYAT ÖTESİ YOK

HAYAT ÖTESİ YOK

Hayat işte nerde nasıl hamle yapacağını bilmiyoruz. Mutluluk için adım atıyor sıkıntılar içinde boğuluyoruz.
Zaman işte nasıl yaralarını saracağı belli olmuyor ya da söyle diyeyim ne zaman kabuk bağlamış yaralarını kanatacağı belli olmuyor. İnsansın sende yarınından habersiz mutluluk planları yapıyorsun. Öylesine ala veresiye yaşıyoruz işte. Her şeyden habersiz hayal kuruyoruz mutluluk üzerine galiba kurarken de eksik bir şeyler yapıyoruz. Çünkü daha kurarken yıkılıyor bazı hayallerimiz. Hayallerle beraber bizde yıkılıyoruz sessizce. Ama her şeye inat maskemizi düşürmüyoruz yüzümüzden herkese inat gülüyoruz, gülümsüyoruz. Gülmek ve gülümsemek zorundayız çünkü hayatımızda ki insanlar bizi güçlü görmek zorunda güçlü gözükmek zorundayız açık vermeden yaşamayı başarmalıyız. Güçsüz olduğumuzu bir biz bir de gözümüzün içine yürekten bakan eşimiz ve dostumuz dediğimiz insan görmeli.
Bizi yargılamadan bizi gizlice ayakta tutmalı. Hani iyiyim dediğimizde gözümüzün içine bakıp iyi değilsin deyip bizi iyileştirmeye çalışmalı. Buna ihtiyacımız var biz kendi kendimiz iyileştiremiyoruz. Şu hayat denen kavramı yaşarken aslında en çok eşimizin iyileştirmesine ihtiyacımız var. Bizi ondan başkası anlamaz elimizi sımsıkı tutamaz. Eşim diğer yarım canımın diğer parçası beni ondan başka kimse ayakta tutamaz onu da benden başka. Biz hep el ele olacağız. Her şeyi her sıkıntıyı birlikte aşacağız. Beraber gülüp beraber ağlayacağız hep güçlü olacağız. Belki en çok birbirimizi yaralayacağız ama sarmasını da bileceğiz. Aslında mutluluk hep yanı başımızda olacak. Sıkıntılar biraz önünü kapatacak ulaşmamızı engelleyecek ama o hep bizimle olacak. Biz görmesek de gerçek mutluluğun göz göze geldiğimiz an olduğunu mutluluk hep yanı başımızda olacak.
Biz mutluluğa adım attık. Mutluluk bizi hak ettiğimiz gibi karşılayacak biz her göz göze geldiğimizde onun sayesinde daha çok bağlanacağız. Ve el ele her şeyin üstesinden geleceğiz. Bunu biliyorum ve görüyorum. Ömrüm Seni Çok Seviyorum.


İlknur Üçtaş
02/11/2012
11:14

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hayat ötesi yok Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat ötesi yok yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAT ÖTESİ YOK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL