Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

YAKUPHAN FAZLA İLGİDEN BUNALDI

Yorum

YAKUPHAN FAZLA İLGİDEN BUNALDI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

397

Okunma

YAKUPHAN FAZLA İLGİDEN BUNALDI

Hayranlarından köşe bucak kaçan Yakuphan ne yapacağını şaşırdı.
Son günlerde Yakuphan’a çok fazla ilgi var.
Geçtiğimiz günlerde saç tıraşı olan Yakuphan kuaföre girdiğine pişman oldu.
Hayranları Yakuphan’ı rahat bırakmadı ’’saçını taramamış Yakuphan yeni imaj yapmış’’ diye günde en az elli defa üzerine saldırdılar.
(saçın taranacak şekli olsa Yakuphan tarayacak ama saçı kısa)

Sadece saçı ile kalsa iyi herkes selam verme yarışına girdi.
Yakuphan kimisini kovaladı ama başa çıkamadı.
Çünkü bazıları kafadan kırık.
Yakuphan hastalarına duyurulur.
Yakuphan rahat nefes almak istiyor fazla ilgiden bunaldı.
Sinirden gece yatamadı uykusuz kaldı.

01.11.2012
Yakuphan kılınç

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yakuphan fazla ilgiden bunaldı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yakuphan fazla ilgiden bunaldı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAKUPHAN FAZLA İLGİDEN BUNALDI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL