Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
sa
sarp25

hiçççç

Yorum

hiçççç

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

578

Okunma

hiçççç






Söylediklerim sadece lafıgüzaftan ibaret asla doğrular değil
umarım asıl sen hakkını helal edersin yoksa halim harap olur bunu bilesin
çıktığın bu kutlu yolda kolaylıklar dilerim Allah haccını şimdiden kutlu ve
kabul etsin inşALLAH bizleri adam etsin ve bizlerede nasip etsin kalbim hep
seninle

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hiçççç Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hiçççç yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hiçççç yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
19.10.2012 19:47:23
Beğeni:
0
Okunma:
578
Yorum:
0
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL