Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kardelen26
kardelen26

KARA SEVDA

Yorum

KARA SEVDA

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1250

Okunma

KARA SEVDA




K A R D E L E N


Seni görmeyeli bir haftayı geçti.Saat gece’nin 01.30’u ve ben seni düşünüyorum.
Sen ve ben...Gözlerim kapalı çünkü sen karşımda duruyorsun.Gözlerimi açsam uçup gideceksin. Onun için gözlerimi açmıyorum.Ancak kalbimin ateşini böyle söndürüyorum.Bu ateş öyle bir ateş oldu ki.! Beni yaktı, Seni de yaksın ki sevmenin ne olduğunu anlayasın.
Seni sevmeyi ne sen engelleyebilirsin ne de ben engel olabilirim. Öyle bir sevgi ki şimdiye kadar hiç görülmemiş. Seni görmesem de ben bu sevgi ile yaşıyorum.
"Bir tatlı tebessümün bin vuslata bedeldir.
Gözlerin hayat verir,Aşkın ise ECEL’dir"
Sana ne mutlu ki tertemiz bir kâlp ile seviliyorsun. Keşke benim seni sevdiğimin binde birini sevebilsen...!Sevmek bu kadar zor mu ki ?
Gözyaşlarım damla damla kalbime akıyor. Senin için dökülen bu gözyaşları kalbimde bir deniz oluşturdu. Bu denizde boğulmanı istemiyorum. Bir gün gelecek belki sen de seveceksin. Ama seni seven bu dünyadan göçmüş olacak.
Kerem yanmış ASLI HAN’ın Aşkına,
KARA SEVDA Dedikleri bu olsa gerek...!

03 HAZİRAN 2006-ESKİŞEHİR

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kara sevda Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kara sevda yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARA SEVDA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kaybedecek zaman yok
kaybedecek zaman yok, @kaybedecekzamanyok
28.6.2008 13:37:20
kardelen... evet sevmek bu kadar zor.sevipte sevilememek allahım nolur onu sevdiğimin onda biri kadar sevsin diye yalvarmak daha zor.yazından çok yaşadığın aşk acısına (aşk demedim)saygı duyuyorum.ben aşktan çok acısına aşığım......insanın sahip olsuğu mukaddes şey gözyaşıdır.namus ,para , güç insanlıkla ilintileyemediğim kadar vahşi benim için. servetin olan gözyaşlarına sahip çık öyle herkesin önüne döküp saçma...ama hep aşık kal. kib.
gün ışığı
gün ışığı, @gunisigi10
25.6.2008 15:04:21
teprikler kardelen kara sevda bu olsa gerek.kutlarım.
kaleminiz daim olsun.yüreğinize sağlık bu güzel dizeleri bizlerle paylaştığınız için.
kederli5737
kederli5737, @kederli5737
8.6.2008 03:58:46
aç gözünü kardelen gideni tutamazsı
tebrikler yüreğine sağlık
Mahzun Prenses...
Mahzun Prenses..., @mahzunprenses---
2.4.2008 16:53:26
Uçup gitmesin sevgili...Onun için gözlerimi açmıyorum.Bana son girdiğim öyküden satırları yaşattı...kalemin var olsun...çok duygulandım sevgili için dökülen göz yaşları en içten itiraf-beklenti....ve sevilene belkide habersiz bir sitem...nefis üstadım....
çigdem
çigdem, @cigdem46
25.2.2008 23:47:42
8 puan verdi
evet sanırım kara sevda dedikleri anlatıklarınıza yakın bir ruh hali.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL