Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Nermin Kaçar
Nermin Kaçar

3

Yorum

3

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

599

Okunma

3

3


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
3 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz 3 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
3 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zzeynepp
zzeynepp, @zzeynepp
28.9.2012 17:25:15
internette okuduğum en uzun yazı dizisi rekorunu kırıyorum bakalım kaç bölüm daha okuyacağız :) kaleminize sağlık gerçekten sabırlısınız böyle yazdığınıza göre :)
inci*
inci*, @inci-
28.9.2012 10:54:28
Azmin ellerinden kim kurtulmuş ki?

Sevgiler Nermin Hanım.
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
28.9.2012 07:30:32
evet gerçek yaşamdan kesitler
haydi hayırlısı hayallerin geçek olması
güzel gidiyor takipteyim saygımlasın hayırlı cumalar olsun
Kemnur
Kemnur, @kemnur
28.9.2012 01:44:07
evet, Alm anya macerasına devam...saygıyla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL