2
Yorum
1
Beğeni
0,0
Puan
714
Okunma
iptidai.
yazacaklarımın bu kelimenin anlamıyla hiçbir ilgisi yok zira anlamını bilmiyorum.inadına sözlüğe de bakmayacağım..
ne illet bir kelimeyse sanki onu bilmediğimi tanımadığımı anlamış gibi sürekli gözüme takılıır oldu.
ben aslında ne anlama geldiğinden ziyade benim için ne hissettirdiklerini yazayım size.
iptidai,çok sıcak elime aldığım kaygan bir dili anımsattı aslında tam olarak tutamadığın yavşak bir şey işte.yavşak bit yavrusudur bu arada özür dilerim.ulan ne iptidai bir adamsın desem size sizden gelen tepkilere göre de bunu biraz yorabilirim.
-şiiş senin hakkında çok iptidaidir o, uzak dur ondan diyorlar.
ya da şöyle düşünelim,uğur çok iptidai biridir.namazında abdestnde ona vermeyeceğiz de kime vereceğiz kızımızı.-ulan afacan sen de amma iptidai çıktın gözün çıkmasın e mi..gibi şirin bir anlamı olabilir.
geçen bir balık tuttum tanrı seni inandırsın yirmi iptidaisi olan adam bile ağzı açık izledi.gibi mağrur bir anlamı da olabilir.
ya da sevgilim bu sene iptidai bir ülkede tatil yapalım kıçımız rahat etsin gibi büzük,ah kuzum çok iptidai bir adam o her şeye bir yorumu vardır gibi avangard yorumu olabilir.
ne diyeyim..iptidai seni seviyorum..romantik.