Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
svm_byhtn
svm_byhtn

KİM !

Yorum

KİM !

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

789

Okunma

KİM !

KİM !

Bize mutluluğu çok gören de kim.

Birlikte ilk yolculuğumuzdu ben çok heyecanlanmıştım güzel geçeceği şimdiden belliydi. Yanımdaydı çünkü ve biz birlikte bir şey yapmaya karar verip, bunun için adım atıyorduk bu sefer sözde kalmayacaktı bu çok değerliydi . Sabahın ilk ışıklarında yola koyulduk. Sanki etrafımızda bizden başka kimse yoktu. Kimse umrumuzda değildi. Çünkü biz ilk defa istediğimizi yapıyorduk. Beni evden almaya geldi. Birlikte otobüse bindik ben onun omuzunda uyuya kalmışım. Onun kokusuyla uyanmak kadar güzel bir şey yok. Sesi o kadar tatlı ki , o yumuşaklığı hissedebiliyordum. Bunu anlamak bana çok iyi gelmişti cidden. Otobüs’ de giderken camdan bir adamı gördük komikti ona gösterirken birden bir ses kulağımda yankı yaptı. Gözlerimi açtığımda yatağımda buldum kendimi ama olamazdı daha az önce yanındaydım. Olamazdı bu sefer rüya olamazdı o kadar sıcak ve gerçekti ki. Bir kez daha dank etti imkansız olduğu… Sadece bir rüyamış.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kim ! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kim ! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİM ! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL