Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Arife Büşra
Arife Büşra

Bu Yazı Hepinize..

Yorum

Bu Yazı Hepinize..

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

859

Okunma

Bu Yazı Hepinize..

Bu Yazı Hepinize..

Şuan oturdum ve yazmaya çalışıyorum içimdeki duygular çok yoğun ne yazacağımı inanın hiç bilmiyorum.Burda bu kadar insana dertlerimi anlatmak ve sonunda birşeylere ulaşmak istiyorum.
Saat 03:18 dışarıda küçük bir köpek yavrusu var ve sıcak ama o üşüyor gibi çünkü tek yanında kimse yok.Aynı ben gibi sanırım yazın böylesine üşüdüğümü hatırlamıyorum çünkü ben hep yalnızdım ama bu defa gerçekten hissettim.Çünkü mutluluğumu paylaşacağım biri olmadı hiç çünkü benim mutluluğuma sevinmediler aksine niye mutlu diye sorun yarattılar.Dertlerimide paylaşamadım çünkü benim dertlerim kimseyi ilgilendirmedi hep kendilerini düşündüler bu insanlar hep böylemiydi ? Yoksa ben büyürken mi değişti hepsi ?
Arkadaşlarım vardı birini kaybetmekten çok korkarım insanın korktuğu başına gelirmiş ya bir çok insanı kaybettim.Ve kendimi kitaplara verdim.Sonra yazı yazmaya başladım yanınada en güzel şarkıları seçtim ve kendime hayali bir arkadaş yarattım.Onunla güldüm,onunla ağladım..Delimisin be dediğinizi duyar gibiyim eğer öyleyse evet deliyim.Çünkü kaybettim..
Yanımda olmasını istediğim herkes tek tek gitti oysa ben çok masumdum naptım ki onlara ? Çok sevmem mi hataydı yoksa yada bu saatte bile onları düşünmem mi ?
Sizlerin var mı böyle kayıpları yoksa ben tek miyim ?
Dışarda yüzlerce kişi arkadaşını kaybediyor diyorsunuz dimi evet hatta bazıları ölüyor..Sizin hiç arkadaşınız öldü mü ? Benim ölmedi ama gitti ölümden beterdi.Çünkü Gözümün içine baka baka başkasının yanında durdu ben ağlarken o güldostluk böyle birşey mi ??
Vaktinizi çalışıyorum sanki öyle düşünmeyin bu yazı hepimize
Çünkü siz gitmeyin kimseden değer veriyorsa biri size gerçekten güvenin ona kırdıysanız özür dileyin. Özür dilerim arkadaşım ...
Siz hep gülün olur mu ? Bir kerede benim yerime hatta şimdi bu yazıyı bitirdiğinizde benim için gülün çünkü ben gülüşlerimide kaybettim.Bu yazının sonu yok gelmez.Sabaha kadar anlatsam küçük kalbimin dertleri bitmez.. Sevgilerimlee

NOT : Her yaşın derdi başkadır...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bu yazı hepinize.. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bu yazı hepinize.. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu Yazı Hepinize.. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
OKDELENS
OKDELENS, @okdelens
28.1.2013 23:31:54
Yorumuma vermiş olduğunu cevap için çok teşekkür ediyorum.Tabiki Muhsin beyin şiiri içinde çok teşekkür ediyorum.Hayırlı geceler.
OKDELENS
OKDELENS, @okdelens
28.1.2013 23:23:01
Derdinizle dertlendiğimi bilmenizi isterim öncelikle.

Gül, gül ki gül yüzünde binlerce güller açsın

Gül bahçesi gül yüzünden sevgi topla demet demet

Sevgide güller açsın, güller sevgi dağıtsın

Muhsin YAZICIOĞLU

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL