Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
rezzan27
rezzan27

BİR ALLAHI VARDI...

Yorum

BİR ALLAHI VARDI...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

574

Okunma

BİR ALLAHI VARDI...

Anneannem minnacık bir kadındı.Kimseye kızmazdı.Kötü laf etmezdi.Lafı gediğine getirip de söylemezdi.Kalp kırmazdı yani...Bilmediğinden değil,akıl edemediğinden de.Yaşamı ciddiye alıp da,mış gibi yapanları,olduğundan farklı görünenleri farkederek,eleştirerek geçirecek zamanı yoktu belkide.Böylece ;Affederdi herkesi..Kızdığında en fazla,benim sadece bir Allahım var derdi.Veee..İlk kez bir ölünün yüzüne baktım bugün.Uyurken gülümsüyordu..Bilmediği bir şehirde,bilmediği insanlar arasında oldu defin işlemi.Lakin işte o bilinmedik insanlar dua etti ona,hiç tanımadan,bilmeden ve çoğu da tesadüfen..Evet,bir Allahı vardı..(sanmayın ki çok sofuydu.Değildi) Lakin bir Allahı vardı.Ona KALPTEN inanırdı .En iyi dosttu demek ki....Ona güzel bir son armağan etti..(Bugün 1.gün ve ben çook özlüyorum seni..)

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bir allahı vardı... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bir allahı vardı... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ALLAHI VARDI... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL