Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
işgal
işgal

uyusam

Yorum

uyusam

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1026

Okunma

uyusam

dizlerine koyup başımı,
memleketime doğru uyusam diyorum,
rüyam da öpüp öpüp seni
koynunda uyansam diyorum...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Uyusam Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Uyusam yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
uyusam yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
25.8.2012 21:20:52
iyi uykular
güzeldi
işgal
işgal, @isgal
25.8.2012 20:17:51
:)) şairimmm saygılar...
Funda SAĞLAM
Funda SAĞLAM, @fundasaglam
25.8.2012 20:11:57
de bakıyım hadi
:))
tebrıkler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL