Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
FuRkAn WaLLa
FuRkAn WaLLa

VE ODA GİDECEK BİR GÜN

Yorum

VE ODA GİDECEK BİR GÜN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

668

Okunma

VE ODA GİDECEK BİR GÜN

Ve oda gidecek bir gün. Ardından sesin çıktığı kadar bağıracaksın belki. Belki gözyaşların bir akarsu misali, gezecek üzgün mimiklerinin kıvrımlarında. Canın yanacak, hemde çok. O kadar yanacak ki, sonunda acıyan yerini kesip atmakta bulacaksın çareyi. Yani kalbini. Ama sen o güne kadar o kadar alışmış olacaksın ki ona kalbin varmış yokmuş farketmicek bile. Yine canın yanacak istesen de istemesen de. Ve korkularınla baş başa kalacaksın. Hani o gitmeden önce ona utanarak söylediğin şeyler işte. herkesin bildiği şeyler . Yalnızlık, onsuzluk . Yarım hissedeceksin bir süre kendini, yokmuşsun gibi. Sokakta yürürken bile herkes sanki senin üstüne doğru yürüyormuş gibi gelecek. Sanki önlerinden kaçılmasan üstüne basacaklarmış gibi. Çaresiz hissedeceksin kendini. Korkularından bir karanlık yaratacaksın bedeninde, kimsenin içeri girmesine izin vermediğin bir karanlık. Dışarıdan görenler bir duvar var zannedecek seninle aralarında. Sen ise saydam bir perdenin arkasından izleyeceksin kendini. Onların içinde ama onlardan ayrı. Anlatacaksın belki orda burada, saçma sapan insanlara ağlayacaksın belki.
Sonra bir gün çıkacaksın aydınlığa. Kendi içinde yaratığın o karanlıktan kurtulacaksın yavaş yavaş. Önce gözlerin kamaşacak, ürkeceksin. En ufak şeylerde tereddüt yaşamaya başlayacaksın ama alışacaksın zamanla. İyileşecek yaraların. Belki onsuz. Belki yarım, tamam ama düzeleceksin işte bir şekilde. En azından etrafındakiler öyle sanacak. Gülen bir maske takacaksın suratına ve herkes ona kanacak. Maskenin altındaki yüzü ise bir tek sen bileceksin çünkü o saatten sonra hayatındaki herkes gereksizleşecek..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ve oda gidecek bir gün Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ve oda gidecek bir gün yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VE ODA GİDECEK BİR GÜN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
14.8.2012 05:02:10
Beğeni:
0
Okunma:
668
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL