Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
islanbul
islanbul

kendini tanımla..

Yorum

kendini tanımla..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

806

Okunma

kendini tanımla..

DİN
Allah(cc) Kuran-ı Kerim’ini okumadan, Hz. Muhammed(s.a.v.) Resulullah Efendimizi tanımaya çalışmadan söz söylemeyelim. Onun bize sunduklarına, verdiklerine ve vermediklerine ömür boyu şükredelim.

VATAN
M. Kemal’in askerleri olarak ulus olabilmenin bilincini hep üzerimizde taşıyalım. Hangi durumda olursa olsun birlik ve beraberlik duygusundan vazgeçmeyelim. Kendi benlik ve duruşumuzdan taviz vermeyelim.

AİLE
İlk nefes aldığımız andan itibaren her an bizim için çabalayan ve hiç yorulmayan o muhteşem varlıkları hayatımız boyunca hep sevelim. Saygının hükmettiği sofralardaki bereketi hep beraber görelim.

BEN
Hayatımızdaki tüm değerlere anlamını yüklediğimizde eksik kalan o bir tek kişiye de istediği yaşamı güç yettiğince önüne sunmaya çalışalım. En güçsüz ve en umutsuz anlarımızda dahi hayata sıkı sıkıya sarılalım.


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kendini tanımla.. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kendini tanımla.. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kendini tanımla.. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
islanbul
islanbul, @islanbul
13.2.2008 11:29:29
gün doğarken.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL