Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ekremsama
ekremsama

ÇANAKKALE'DE NELER OLUYOR-7

Yorum

ÇANAKKALE'DE NELER OLUYOR-7

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

527

Okunma

ÇANAKKALE'DE NELER OLUYOR-7

Nutuklar atılarak dikilmişti, 80. yılında.

İngiltere’nin, Fransa’nın, Avustralya’nın Yeni Zelanda’nın… temsilcileri tarafından.

Çam ağaçları…

Sahi neden büyümez bu ağaçlar senelerdir?

Büyümek bir tarafa kurumaya başlamışlar.

Neden?

Bizim abidemizin dibinde yabancıların ağaçları bulunmasın diye mi acaba?

Neden bakılmaz bu ağaçlara?

Neden sulanmaz, neden gübrelenmez?

Bunlar taş veya heykel değil beyler.

Bunlar ağaç fidanı.

Su ister, gübre ister, bakım ister, toprak ister.

Bir şeyler yapıyor görüntüsünü bir taraf bırakın.

Bir şeyler yapın…

Ekrem ŞAMA

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Çanakkale'de neler oluyor-7 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Çanakkale'de neler oluyor-7 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇANAKKALE'DE NELER OLUYOR-7 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kadiryeter
kadiryeter, @kadiryeter
12.2.2008 11:14:31
SAĞOL... USTAM... SAĞOL.

AĞAÇLARI, CANLI YERİNE KOYMAYANLAR; CANLARI DARALDIĞINDA, AĞAÇLIK YER ARAMAK ZORUNDA KALACAKLAR...
"ÜÇ ŞEY, YAPILANIN KARŞILIĞINI VERİRMİŞ;
HAVA, SU VE TOPRAK"

AĞAÇLARIN FERYÂDINA, ELÇİ OLDUĞUNUZ İÇİN; ALLAH, SİZDEN RÂZI OLSUN.
BUGÜNKÜ, TRABZON HİZMET GAZETESİ(SAYI:08081), KONU İLE BENZER İLGİLİ HABER: "TRABZON VALİLİĞİ, TRABZON MERKEZ VE İLÇELERİNDEKİ MEZARLIKLARIN AĞAÇLANDIRILMASI AMACIYLA PROJE HAZIRLADI.12.02.2008 sâlı"

SELÂM VE SAYGILARIMLA.

KADİR YETER.12.02.2008 Sâlı. TRABZON.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL