Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
renbo
renbo

aşk günlerinde isyana teşvik ya da sabıkalı bir soru

Yorum

aşk günlerinde isyana teşvik ya da sabıkalı bir soru

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

612

Okunma

aşk günlerinde isyana teşvik ya da sabıkalı bir soru




geceye yazdığımız şiirlerin tekrar üzerinden geçtim de sen olan yerler hep bir titrek hep bir suskun....

kahrettiğimiz tüm insanlar bize hak verir şimdi..yeni baştan aldığımız insanlık tarihinde kötülükler olmasın diye gösterdiğimiz her çabadan bir habis çıkarmışız ortaya, haberimiz yok.aslında aslına en uygun şekliyle kalmalı her şey ve söylediğin her söz ilk anlamları dışına çıkmamalı.bir yunus özlemiyle hamaset gösterip yanlışlıklara ,içimizdeki korkuları bastırmak çok da iyi bir fikir değilmiş.
emin olman gereken bir şey var benimle alakalı.sessizdim ve evet aslında hiç dile getirmediğim çok şey vardı.üvertürden yalnızlık adına ne varsa çıkardım ,geriye kalanlarla sofranda mozartın son baktığı şey oldum..eğer dilimde çıkan bir yara olmasaydı daha çok şey söylerdim..sanırım bunları sana yazmak istemem bundandı.

kuşbakışı çok küçük görünse de sebeplerim dibine yaklaştıkça çoğalan yanlarım var..her sebep biraz daha emelim.ben şimdi seni bir sonnatın tek dizesinde arıyorum.ve çiçeklere vermediğin sevginin sebeplerine sayıyorum..

bir sözcüğün kaç farklı çarpma etkisi olabilir, anlıyorum şimdi...ivme kazanan bir serseri hal gidişata çok da uygun düşmez, bunu öğrenmek hayli zamanımı aldı...kopardığım seslerinin yerine yenileri daha sağlam yeşermiş.son karşılaştığımızda bunun ilk olacağı aklımıza gelmezdi...yeniden yutkunmayı öğrenmek bir tuşa bastığında bilmediğin o sesi duymandaki heyecana eşdeğermiş.
doymadan kalktığın yemeklerin hesabını ödemek gibidir biraz da bu his..neydi o ispanyolca sözcük: Que..
evet neslimin devamıdır sendeki yanıtlarım...



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşk günlerinde isyana teşvik ya da sabıkalı bir soru Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk günlerinde isyana teşvik ya da sabıkalı bir soru yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşk günlerinde isyana teşvik ya da sabıkalı bir soru yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
La bohème
La bohème, @sabien
1.3.2014 17:40:28


sanki yürüyecekmiş de düşmüş

yürüsün ya bu

meltemecem
meltemecem, @meltemecem
13.7.2012 03:19:07
gayet umutlu buldum yazarı...yalnız dilde ki yara olmasaydı çok şey söylenemezdi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL