Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
duryuk
duryuk

BEYAZDI

Yorum

BEYAZDI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

795

Okunma

BEYAZDI

BEYAZDI



Beyazdı .

Karasabana , karabasana, karaduta , kara lahanaya , kara deliğe , kara toprağa ,
kara güne , karaciğere , karafatmaya , karagöze , karabibere , karabaşa , karakola , karayoluna, karadenize, kara kartala , karacaya , kara habere , kara cahile , kara belaya, kara çalıya , kara listeye , karakaleme , kara kaplı deftere , kara kaplı kitaba , karayazıya , karatahtaya, karaborsaya , karasevdaya , karayele , kara çama , karakucağa inat.

Beyazdı .

Tüm kirlenmişliklere inat.

Beyazdı .

Hiç çitilenmemiş , deterjanlarla beyazlatılmamış bir beyaz.

Beyazdı .

Sadece bir renk olarak kaldı adı ; sözlüklerde bile :

Beyaz cam , beyaz perde , beyaz eşya , beyaz adam , beyaz peynir , beyaz şarap gibi.

En çok karayla kıyaslandığında anıldı , anlaşıldı.

Beyazdı.

Hem beyaz hem de yalnız.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Beyazdı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Beyazdı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEYAZDI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aleyna Altın
Aleyna Altın, @aleynaaltin
26.6.2012 15:31:28
5 puan verdi
güzel yorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL