(c) Bu þiirin her türlü telif hakký þairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Þiirlerin izin alýnmadan kopyalanmasý ve kullanýlmasý 5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Yasasýna göre suçtur.
:) Yazan, anlatan, soran-cevaplayan, kahramanýn bizzat kendisi (olabilir). O da elçilere pek güvenmez :) Elçiye zeval olmaz derken kendini de güvenceye alýyor :)
Kimi zaman insan söyleyemediklerini,bir baþkasýna havale eder.Ama sevgili miyasenin dediði gibi o zamanda yanlýþ aktarýlmalardan dolayý zararý yine biz görürüz.En iyisi kendi iþimizi kendimiz halletsek diyorum aracýsýz.Bu sevgiler pazarlýða gelmiyor:))Aslana sormuþlar! ensen neden kalýn diye, kendi iþimi kendim hallederim demiþ:))
Edebiyatdefteri.com, 2018. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakký, aksi ayrýca belirtilmediði sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan þiir ve yazýlarýn telif haklarý þair ve yazarlarýn kendilerine veya yetki verdikleri kiþilere aittir. Sitemiz hiç bir þekilde kâr amacý gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnýzca bilgilendirme ve eðitim amacýyla sunulmaktadýr.
Sitemizde yer alan þiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrýca sitemiz Telif Haklarý kanuna göre korunmaktadýr. Herhangi bir özelliðinin kýsmende olsa kullanýlmasý ya da kopyalanmasý suçtur.
Edebiyat -
Şiirler -
Kitap