ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Mardin'de Güneydoğu'nun en büyük kütüphanesi açıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi'nde (MAÜ) oluşturulan bölgenin en büyük kütüphanesi hizmete açıldı.

24.11.2017

Mardin'de Güneydoğu'nun en büyük kütüphanesi açıldı

Üniversite yerleşkesinde oluşturulan 11 bin 600 metrekare alana sahip 3 katlı ve aynı anda bin kişinin kitap okuyabildiği kütüphanede 100 binden fazla kitap bulunuyor. KÜTÜPHANEDE YER ALAN BÖLÜMLER MAÜ Kütüphane Daire Başkanı Hilal Ağalday, gazetecilere yaptığı açıklamada, kütüphanede 64 bilgisayar, projeksiyon destekli 8 toplantı odası, iki seminer odası, çalışma kabinleri, çok amaçlı sınıfları ile müze ve sergi salonunun da yer aldığını söyledi.  

700 BİN KİTAP KAPASİTELİ 
Ağalday, kütüphanenin halka açık olduğunu ve dileyen herkese hizmet vereceğini ifade ederek, şöyle konuştu: "11 bin 600 metrekare alana kurulu ve 100 binden fazla kitabın bulunduğu kütüphanemiz, bölgenin en büyük kütüphanesi olma özelliğine sahip. Kütüphanenin deposuyla 700 bin kitap kapasitesi bulunuyor. Hedefimiz kitap sayısını 300 bin kitaba ulaştırmaktır." Mardin Artuklu Üniversitesindeki tüm öğrencilerin doğal üyeleri olduğunu kaydeden Ağalday, kütüphanenin halka açık olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Mesaj Yaz 2.12.2017 18:27:00
Bu kütüphanenin açılmasında,çok buyuk emeğe sahip,bata hilal hnm olmak üzere,tüm personele teşekkürü bir borç bılırız....Plastic,Aesthetic and Reconstructive surgery Opr.Dr.Koray ATALAY


Yorum Yapın

Mardin'de Güneydoğu'nun en büyük kütüphanesi açıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.