ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Arkadaşım Edebiyat gençlerle buluşuyor

Arkadaşım Edebiyat, 24 Ekim'de Erzurumlu Emrah Edebiyat Müze Kütüphanesinde gençlerle buluşuyor!

21.10.2017

Arkadaşım Edebiyat gençlerle buluşuyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteklediği ‘Arkadaşım Edebiyat’ etkinliği, Yazarlar Fatih Erdoğan, Melike Günyüz, Bülent Ata, Zeynep Sevde ve Hakan Çetinkaya'nın katılımıyla Erzurum'da, Erzurumlu Emrah Edebiyat Müze Kütüphanesi’nde gerçekleşecek.

Edebiyata alanındaki uzmanlardan seçilen konuşmacılarla 6 ayrı ilde gençlerle ve edebiyat öğretmenleriyle buluşmayı, onlara edebiyata duyulan sevginin kişiliğe kattıklarını, kariyerlerine sağladığı faydaları, edebiyatın diğer sanat dallarıyla olan ilişkilerini kendi tecrübeleriyle anlatmayı hedefleyen Arkadaşım Edebiyat, İstanbul'da ilk etkinliğini tamamladı.
24 Ekim'de Erzurumlu Emrah Edebiyat Müze Kütüphanesinde Erzurumlu gençlerle ve edebiyat öğretmenleriyle buluşmaya gün sayıyor! Etkinliklerin bir sonraki durakları; Diyarbakır, Kütahya, Adana ve Ankara.

Edebiyatın kişinin gelişiminde, kariyerinde ve yaşamının tüm evrelerinde üstlendiği rolü yazarlar; Fatih Erdoğan, Melike Günyüz, Bülent Ata, Zeynep Sevde'den  ve perküsyon sanatçı Hakan Çetinkaya'dan dinleyeceğiz.
Katılımın ücretsiz olduğu Arkadaşım Edebiyat etkinliğine edebiyata gönül vermiş Erzurumlu öğrenciler ve edebiyat öğretmenleri özellikle davet edildi.


Kaynak:
http://www.erzurumgazetesi.com.tr/haber/Arkadasim-Edebiyat-genclerle-bulusuyor/111530


Yorumlar
"Arkadaşım Edebiyat gençlerle buluşuyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Arkadaşım Edebiyat gençlerle buluşuyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.