ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Gitar virtüözü Steve Vai, İstanbul'da konser verecek

ABD'li besteci, müzisyen ve prodüktör Steve Vai, 3 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşacak.

22.6.2016

Gitar virtüözü Steve Vai, İstanbul'da konser verecek

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre rock müziğin ünlü gitar virtüözlerinden Vai, Passion And Warfare adlı albümünün 25. yıl dönümü özel turnesi kapsamında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alacak.

"Monster Energy Presents: Rock Off Virtüöz" konser serisinin ilk etkinliğinde sahne alacak olan usta müzisyen, sevilen şarkılarını yorumlayacak.

Rock’tan hard rock’a, heavy metal’den progressive rock’a birçok farklı tarzda çalışmaları bulunan 56 yaşındaki sanatçı, müziğe 10 yaşında akordeon çalarak başladı.

İlk solo albümü Flex-Able’ı 1984’te yayımlayan Vai, birçok farklı müzik tarzını sentezleyen ve toplamda 15 milyondan fazla satan 7 solo albüm ile çok sayıda canlı kayıt yaptı.

Guitar World dergisinin halk oylamasında gelmiş geçmiş en iyi 10. gitarist seçilen Vai, Grammy ödülünün yanı sıra kariyeri boyunca çok sayıda ödüle layık görüldü.

Yorumlar
"Gitar virtüözü Steve Vai, İstanbul'da konser verecek" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Gitar virtüözü Steve Vai, İstanbul'da konser verecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.