ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ağaçlar 'kitap' açtı

Tarsus Belediyesi, 52. Kütüphane Haftası kapsamında Yarenlik Alanındaki ağaçlara farkındalık oluşturmak amacıyla bine yakın kitap astı.

5.4.2016

Ağaçlar 'kitap' açtı

Tarsus Belediyesi tarafından 52. Kütüphane Haftası kapsamında Yarenlik Alanı’nda bulunan ağaçlara farkındalık oluşturmak için asılan yaklaşık bin kitap vatandaşlar tarafından kısa sürede alındı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler tarafından bütün ağaçlara asılan bin kitap, alandan geçen vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Uygulamaya büyük ilgi gösteren vatandaşlar kısa sürede bütün kitapları aldı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana ilçede yaşayan vatandaşlara kültürel anlamda yeni imkanlar tanımak ve var olan imkanları daha da geliştirmek için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kütüphane Haftası dolayısıyla vatandaşları kitap okumaya yönlendirmek ve toplumda farkındalık oluşturmak için Yarenlik Alanı’nda bulunan ağaçlara kitap astıklarını ifade eden Can, "Vatandaşlarımıza istedikleri kitabı hediye ettik. Yaptığımız faaliyetin vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görmesi bizi çok memnun etti" diye konuştu. AA


Kaynak:
http://www.trthaber.com/haber/kultur-sanat/agaclar-kitap-acti-242996.html


Yorumlar
Mesaj Yaz 6.4.2016 15:30:10
En güzel meyve toplanmış,cep'leride toprağa gömse gençler...Biraz okusalar,sanal alemden kurtulup,toprağa cıplak değse ayakları,sevdaları sokağa dökmeseler...

Mesaj Yaz 5.4.2016 17:06:41
Ne mutlu böyle bir etkinliği düşünüp düzenleyenlere..Sayın Başkanımı Tebrik ediyorum..umarım tüm belediyelere örnek olsun...


Yorum Yapın

Ağaçlar 'kitap' açtı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.