ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ankara Tiyatro Festivaline sayılı günler kaldı

Türkiye’nin uzun soluklu tiyatro festivallerinden biri olan "Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali" 20-30 Kasım günleri arasında 20'nci kez izleyiciyle buluşacak.

13.11.2015

Ankara Tiyatro Festivaline sayılı günler kaldı

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) tarafından organize edilen Türkiye’nin uzun soluklu tiyatro festivallerinden "Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali" bu yıl 20’nci kez izleyiciyle buluşacak. Festival 20-30 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
"Yaşanılır bir dünya için sanat" şiarı ile festivali düzenlediklerini belirten Festival Yönetmeni Yener Aksu, etkinliğin içeriği hakkında bilgi verdi. Aksu, festival kapsamındaki oyunların DT Şinasi Sahnesi, DT Cüneyt Gökçer Çayyolu Sahnesi, Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Sahnesi, Batıkent Meydan Sahnesi, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, Farabi Sahnesi, Bombus Sahne ve Tiyatro Pembe Kurbağa’da sahneleneceğini bildirdi. Aksu, "Bu yıl 3 sokak oyunu, 4 çocuk oyunu sahnelenecek. 4 üniversite tiyatro topluluğu, 6 yurt dışı grubu, 5 şehir tiyatroları ve 29 özel/amatör grup tarafından toplam 59 oyun sahneye konulacak. Ayrıca festivalde beş atölye çalışması, bir konferans ve ünlü yazarlar Nermin Yıldırım ile Ercan Kesal’ın katılacağı bir müzikli öykü okuma etkinliği gerçekleştirilecek" dedi.
Tüm Ankaralıları oyunlara davet eden Aksu, festival programının www.ankaratiyatrofestivali.org/ adresinden takip edilebileceğini belirtti.


Kaynak:
http://www.ntv.com.tr/sanat/ankara-tiyatro-festivaline-sayili-gunler-kaldi,I6dhBrqvCEyZjdJCWS0OsQ


Yorumlar
"Ankara Tiyatro Festivaline sayılı günler kaldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Ankara Tiyatro Festivaline sayılı günler kaldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.