ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

'Her Aya Bir Kitap' projesi start aldı

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, “Her Aya Bir Kitap” sloganıyla yola çıkan projeyi başlattı.

11.3.2015

'Her Aya Bir Kitap' projesi start aldı

Batman İMKB Anadolu Lisesi’nde“Her Aya Bir Kitap” projesinin start programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Şafi Zübeyir Yılmaz, Şube Müdürü AbdulhakimDoğu, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Öğrencilere kitabı ve okumayı sevdirmek, öğrencilerin ders başarılarını artırmak ve sınavlara hazırlıklarını pekiştirmek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Okul Müdürü Mehmet Salih Ertekin’in proje hakkında bilgi vermesinin ardından Milli Eğitim Müdürü Çelik ve beraberindeki idareciler, 9. sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet edip kitap dağıttı.

“Ülkemizin gelişmesi ve milletimizin kurtuluşunun reçetesi okumaktan geçer” diyen Milli Eğitim Müdürü Çelik, “Okumak bir erdem, ancak okumakla hayatımız değişebilir, kitap okumakla insan olgunlaşır ve başarıya ulaşır. Okul Müdürümüzün, bu yıl 9. sınıflara yönelik başlattığı bu güzel proje ile her biriniz her ay bir kitap okuyarak, bilginizi okumayanlara göre arttırmış olacaksınız. Bu projenin bir diğer güzel yönü de, okuduğunuz kitapları yılsonunda okul kütüphanesine bağışlayarak, okul kütüphanesinin biraz daha zenginleşmesine katkı sağlamış olacaksınız. Bilgi toplumu olabilmek için, okuma kültürümüzü en üst seviyelere çıkarmaktan başka çaremizin olmadığını bilerek, hem okumalı hem de bizden sonraki nesillere, okuma kültürünü aşılamalıyız.” dedi. (İLKHA)

Yorumlar
"'Her Aya Bir Kitap' projesi start aldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

'Her Aya Bir Kitap' projesi start aldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.