ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Fransız yazar Dugain, kaybolan Malezya uçağı için ilginç açıklma yaptı

Fransız yazar Dugain, yolcularıyla sır olan Malezya uçağını ABD'nin, kaçırıldığı ve terör eyleminde kullanılma ihtimali üzerine Diego Garcia Adası civarında vurduğunu iddia etti.

22.12.2014

Fransız yazar Dugain, kaybolan Malezya uçağı için ilginç açıklma yaptı

Fransız yazar Marc Dugain, 239 kişiyle birlikte kayıplara karışan MH370 sefer sayılı, Malezya Havayolları uçağının peşinden Maldivler’e kadar gitti.

Dugain’in röportajlarından oluşan incelemeye göre, uçak Maldiv Adaları’ndan biri olan ve üzerinde ABD’ye ait bir askeri üs bulunan Diego Garcia Adası yakınlarında düşmüş olabilir.

Paris Match Dergisi’nde yayımlanan yazıda, uçağın kaybolduğu 8 Mart günü Kudahuvadhoo Adası’ndaki balıkçıların "Dev bir uçak gördük. Çok alçaktan uçuyordu ve üstünde kırmızı ve mavi çizgiler vardı" sözlerine yer verildi.

Dugain, uçağın sır olmasından 2 hafta sonraysa Barah Adası sahilinde bir yangın söndürme tüpünün bulunduğunu aktardı.

Boeing uçaklarda kullanılan tüpe, ordu yetkililerinin kısa sürede el koyduğu belirtildi.

Dugain kendisinden önce de benzer görüşler belirten uzmanlara katıldığını belirtiyor ve yazısını "ABD’li yetkililer uçağın kaçırıldığını anladı. Uçak, 11 Eylül benzeri bir terör eyleminde kullanılmasın diye, yolcularla birlikte okyanusun dibine gömüldü" iddiasıyla sonlandırıyor.


Kaynak:
http://haber.stargazete.com/airstar/fransiz-yazar-dugain-kaybolan-malezya-ucagi-icin-ilginc-aciklma-yapti/haber-983184


Yorumlar
"Fransız yazar Dugain, kaybolan Malezya uçağı için ilginç açıklma yaptı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Fransız yazar Dugain, kaybolan Malezya uçağı için ilginç açıklma yaptı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.