ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Açlıktan ölüyorsan, dost sana kapısını açıyor, seni sofraya götürüyor, senin için süt tasını dolduruyor, ekmeği bölüyorsa, içtiğin şey gülümsemedir. EXUPERY Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

12. Kitap Şenliği'nde 12 Ünlü Yazar Çevre'de

17-18-19 Aralık 2014 tarihlerinde gelenekselleşen Kitap Şenliği'nin 12.si ÇEVRE KOLEJİ’nde gerçekleşecek. Bu seneki şenliğin teması "Kitapla Aydınlanır Gelecek".

17.12.2014

12. Kitap Şenliği'nde 12 Ünlü Yazar Çevre'de

Çevre Koleji öğrencileri, bilişim teknolojilerinin domine olduğu, internetin vazgeçilmez olarak görüldüğü günümüzde, kitap okumayı unutmuyor. Birbirinden ünlü isimlerin katılacağı bu şenliği her yıl büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Ünlü tarihçi ve yazar İlber ORTAYLI’nın onur konuğu olarak katılacağı şenlik renkli ve güncel söyleşilere ev sahipliği yapacak.

12. ŞENLİKTE 12 ÜNLÜ YAZAR
Bu tarihler arasında öğrenciler, severek kitaplarını okudukları yazarlarla söyleşilere katılarak atölye çalışmaları gerçekleştirecekler. “ İLBER ORTAYLI, FEYZA HEPÇİLİNGİRLER, GÜLTEN DAYIOĞLU, AYTÜL AKAL, TÜLİN KOZİKOĞLU, NAZAN TACER, SARA ŞAHİNKANAT, RIFAT BATUR, BETÜL AVUNÇ, GÖRKEM YELTAN, MUSTAFA KEMAL ULUSU, CHRİSTOPHER SHEEN” gibi ünlü isimler; yazarları oldukları kitapların öykülerini, çıkış noktalarını, "Kitapla Aydınlanır Gelecek" teması üzerine fikirlerini ve imzalı kitaplarını Çevre Koleji öğrencileri ile paylaşacaklar.

Yayınevleri Kitaplarıyla Geliyorlar
Çevre Koleji 12. Kitap Şenliği’nde onlarca kitap evi stantlarını kuracak ve çeşitli yaş gruplarına yönelik yayınlarını okurlarla buluşturacaklar. Bu yayınevlerinden bazıları: Yapı-Kredi, İş Bankası , Uçan Balık, Can, Mavi Bulut, Tudem, Altın Kitaplar, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, Alfa, Okur Yazar, Red House, Caretta, Cumhuriyet, Detay,O2,Oxford, Macenta...

Kitapla Aydınlanır Gelecek...
12.si gerçekleşecek olan Kitap Şenliği’nin teması kapsamında, Çevre Koleji Erenköy Kampüsünde büyük panolar oluşturuldu. Burada tüm Çevre Ailesi neden okuduğunu, okumanın onlara kazandırdığı değerleri küçük notlar halinde paylaşarak farklı deneyimleri yine okuyarak kazanma şansına sahip oldular.


Kaynak:
http://www.egitimajansi.com/haber/12-kitap-senliginde-12-unlu-yazar-cevrede-haberi-35510h.html


Yorumlar
"12. Kitap Şenliği'nde 12 Ünlü Yazar Çevre'de" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

12. Kitap Şenliği'nde 12 Ünlü Yazar Çevre'de ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.