ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

ENGELLİ ÖĞRENCİLER TİYATRO GÖSTERİSİNDE BULUŞTU

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Serdivan Belediyesi, özel eğitim gören engelli öğrencilere tiyatro gösterisi düzenledi.<br/>Serdivan Belediyesi

2.12.2014

ENGELLİ ÖĞRENCİLER TİYATRO GÖSTERİSİNDE BULUŞTU

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Serdivan Belediyesi, özel eğitim gören engelli öğrencilere tiyatro gösterisi düzenledi.
Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’nda Sırf Tiyatro Kulübü’nün oynadığı, Murat Koçman’ın yazarlığını ve yönetmenliğini yaptığı ‘Yardım Et Pinokyo’ adlı tiyatro gösterisi düzenlendi. Gösteriyi Kanada Eğitim Uygulama Okulu, Şehit Ali Borinli İlkokulu ve Ortaokulu, Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Okulu, Sakarya Özel Eğitim İş ve Uygulama Okulu, Ayşe Sadi Ünal Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden öğrenciler velileri ile birlikte izledi. Serdivan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nihal Erat, Serdivan Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü (RAM) Nesri Girgin, Ayşe Sadi Ünal Eğitim ve Rehabilitasyon Dernek Başkanı Gülser Ergün’de tiyatro Oyununu öğrenciler ve velilerle birlikte takip etti.
Tekerleme Yarışması, Yasak Kelime Yarışması, Şarkı söyleme gibi çeşitli yarışmalar gerçekleştikten sonra 45 dakika süren ‘Yardım Et Pinokyo’ adlı oyun gösterime sunuldu. İnteraktif oyunda ebeveynlere sorumluluklarını hatırlatan, öğrencilere iyiliğin ve hoşgörünün önemini vurgulayan çeşitli sosyal mesajlara yer verildi.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/engelli-ogrenciler-tiyatro-gosterisinde-sakarya-yerelhaber-503144/


Yorumlar
"ENGELLİ ÖĞRENCİLER TİYATRO GÖSTERİSİNDE BULUŞTU" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

ENGELLİ ÖĞRENCİLER TİYATRO GÖSTERİSİNDE BULUŞTU ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.