ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan çocuklara yönelik etkinlik

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, çocuklara at sevgisini aşılamak için düzenlediği etkinliğe bir yenisini ekledi.

2.12.2014

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan çocuklara yönelik etkinlik

Etkinlik çerçevesinde Bakanlık kampüsü içinde bulunan kreşteki çocuklar ponylere binerek eğlenceli dakikalar geçirdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), çocuklara at sevgisini aşılamak için belli aralıklarla at binme etkinlikleri düzenliyor. At yetiştiriciliği de yapan TİGEM’in bu kapsamda bakanlık kampüsü içinde bir yenisini gerçekleştirdiği etkinlik şenlik havasında geçti. Yaklaşık 40 çocuk etkinlikte hem ata bindi, hem de kendilerine ikram edilen yiyeceklerden yedi.
Çocukların zarar görmemesi için bütün güvenlik önlemlerini alan görevlilerin yanı sıra öğrencilerini bir an olsun yalnız bırakmayan kreş öğretmenleri ise yapılan etkinliklerin çocukların psikolojisini olumlu etkilediğini ve hayvan sevgisini geliştirdiğini söyledi.
Atları yakından görme ve sevme fırsatı bulan çocuklar atın üstünde heyecanlı dakikalar geçirdi. Elleriyle pony atlara ot yediren çocuklar, zaman zaman at binme etkinliğine katıldıklarını ifade ederek, bu durumdan duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.
Bu tür faaliyetleri daha önce de yapan bakanlık uygun hava şartları olduğunda tekrarlayarak çocuklara at sevgisini aşılamayı hedefliyor.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/gida-tarim-ve-hayvancilik-bakanligi-bartin-yerelhaber-500749/


Yorumlar
"Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan çocuklara yönelik etkinlik " haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan çocuklara yönelik etkinlik ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.