ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Anaokulu öğrencilerinden etkinlik sergisi

Batman Özel İrfan Okulları bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Gonca Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlik çalışmaları sergilendi. 4 ile 6 yaş grubu öğrencilerinin hazırladıkları etkinlikler velilerin...

1.12.2014

Anaokulu öğrencilerinden etkinlik sergisi

Batman Özel İrfan Okulları bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Gonca Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlik çalışmaları sergilendi. 4 ile 6 yaş grubu öğrencilerinin hazırladıkları etkinlikler velilerin de katılımıyla Özel İrfan Okulları’nın sergi salonunda sergilendi.
Öğrencilerin başarılı çalışmaları sonucu hazırladıkları bu etkinlikler veliler tarafından takdirle ile karşılandı.
Sergilenen çalışmalardan birkaçı Denizaltı, Mevsimler, Penguenler, İnsan Anatomisi, Manav Maho, Ekmek Fırını, Dahiler Taş, Parlayan Yıldızlar ve Dünyamızı Tanıyalım projeleri olarak ziyaretçilere sunuldu.
Özel İrfan Okulları Müdürü Fakrullah Akdursun, okullarında eğitim-öğretim gören öğrencilerin bu tür etkinlikleri yapmasının mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Düzenlenen etkinliğin velileri oldukça mutlu ettiğini ifade eden Akdursun, şunları kaydetti: "Minik öğrencilerimizin rehber öğretmenleri eşliğinde hazırlamış oldukları bu çalışmaların son derece güzel ve sevindirici olduğunu, bu tür çalışmaların artarak devam edeceğini düşünüyorum. Miniklerimizi şimdiden hayata hazırladığımız için mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Bu tür çalışmalarımız yıl boyunca devam edecek. Çalışmalarda emeği geçen bütün arkadaşlarımı ve bize güvenerek can parelerini teslim eden velilerimize teşekkür ediyorum."
Özel Gonca Anaokulu velilerinden Yılmaz Uce, çocuklarının bu başarısından dolayı mutlu olduklarını belirterek, emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti. Çocuklarının İrfan Okulları’nda çok başarılı bir eğitim gördüğünü belirten Uce, "Bu çalışmaların yapılması bizleri sevindirmektedir. Hele hele bizim çocuklarımız tarafından yapılması ayrıca bizleri mutlu etmektedir. Çocuklarımızı zaten güvenle gönderiyorduk. Bu tür çalışmaları görünce ayrıca ne kadar isabetli karar verdiğimiz bir kere daha görünmüş oldu." diye konuştu.


Kaynak:
http://www.haber3.com/anaokulu-ogrencilerinden-etkinlik-sergisi-3050080h.htm


Yorumlar
"Anaokulu öğrencilerinden etkinlik sergisi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Anaokulu öğrencilerinden etkinlik sergisi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.