ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Antakya Medeniyetler Korosundan Kanada'da Konser

Antakya Medeniyetler Korosu, bir dizi konser vermek üzere Kanada'ya gidecek.

21.10.2014

Antakya Medeniyetler Korosundan Kanada'da Konser

Antakya Medeniyetler Korosu, bir dizi konser vermek üzere Kanada’ya gelecek.

Sahip olduğu özellikleri nedeniyle 2012 yılında Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilen koronun ilk performansı, 25 Ekim Cumartesi günü Kanada’nın Montreal kentindeki Theatre İmperial’de gerçekleştirilecek.

Koronun programına göre ikinci konser ise 26 Ekim Pazar günü ülkenin federal başkenti Ottawa’daki Dominion-Chalmers United Church isimli kilisede verilecek. Antakya Medeniyetler Korosu, Ottawa’nın ardından 27 Ekim Pazartesi günü de Toronto’ya geçerek George İgnatieff Theatre’da izleyicileri ile buluşacak. Antakya Medeniyetler Korosu’nun üç konseri de ücretsiz ve herkese açık olacak.

Musevi, Hristiyan ve Müslüman üyelerle ilk kez 2007 yılında Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Antakya’da toplanan koro, 2008 yılında dernekleşmişti. Koro içinde rahipler, imamlar, rahibeler, kuyumcular, öğretmenler, öğrenciler, emekliler ve serbest meslek gruplarından kişiler bulunuyor. Amaçlarını, "özelde Antakya’nın, genelde Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlamak, halen var olan birtakım güzellikleri herkesle paylaşarak onlara yeni bir ufuk açıp insanlığı doğruya ve güzelliğe çekmek, medeniyetler arasında köprü oluşturarak evrensel bir dil olan müzikle bir arada tutmak" olarak özetleyen koro üyeleri, bu yıl ABD, Makedonya, Sırbistan, Irak ve İtalya’da da konserler verecek.

Yorumlar
"Antakya Medeniyetler Korosundan Kanada'da Konser" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Antakya Medeniyetler Korosundan Kanada'da Konser ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.