ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Siyasi alanda tutkular ve inanışlar, pek az da düşünceler çarpışır. Gustave Le Bon Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tekerlekli sandalyeyle sahneye çıkacak

Usta tiyatrocunun sağlık durumuyla ilgili son durum ne?

5.11.2013

Tekerlekli sandalyeyle sahneye çıkacak

Usta tiyatrocu Nejat Uygur anısına düzenlenen 2. Ulusal Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali kapsamında Elazığ’a gelen Süheyl Uygur, babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Babasının durumunun ağır olduğunu ifade eden Süheyl Uygur, son bir kez bile olsa babasını çok sevdiği sahneye çıkarmak istediklerini, gerektiği halde bunu tekerlekli sandalyeyle gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Babasının sayesinde birçok ödül aldıklarını belirten Süheyl Uygur, şöyle konuştu:

"Babam maalesef iyi değil. Umudumuzu yitirdik. Behzat’la son bir kez tekerlekli sandalyede bile olsa sahneye çıkarmayı düşünüyoruz ama şu anlık bu mümkün olmayabilir. Babamın acı çekiyor olmaması en iyi tarafı. Bu hastalıkta acı çekmemek çok önemli. Başta annem olmak üzere Nejat Baba’ya çok iyi bakılıyor. Bizler de elimizden geldiğince babamın yanında olmak istiyoruz. Halkın dualarıyla babamın daha iyi olacağını düşünüyorum."

Tiyatro ve Turizm Festivali’nin önemine de dikkat çeken Uygur, Elazığ’ın Uygur ailesine böyle bir jest yapmasının anlamlı olduğunu vurguladı.

kaynak:habertürk

Yorumlar
Mesaj Yaz 10.11.2013 16:02:12
Türkiye'mizin değerli tiyatrocularından, temennim bir an önce iyileşmesi elbette. Evlatlarının babalarına verdiği değeri basından biliyorum, Allah cc razı olsun. Rabbim, üstadın yardımcısı olsun, sağlığına kavuşsun bir an önce. Türk tiyatrosunun mihenk taşlarından biri olan Nejat Uygur beye acil şifalar dilerim, sevgilerimle..

Mesaj Yaz 6.11.2013 19:54:18

Çok üzüldüm çook:(( En sevdiğim, kıymet verdiklerimdendir.Usta sanatçımıza Haktan şifa diliyorum.Böylesi bir usta bir daha dünyaya gelemez asla gelemez.Üstadım , tiyatromuzun efsane ismi, güzide insan dualarım seninle çok üzgünüm çok :((




Yorum Yapın

Tekerlekli sandalyeyle sahneye çıkacak ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.