ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bu filmin başrol oyuncusu "Sarı inek"

Malatya'da bir okulun bahçesindeki Atatürk büstünü kırınca sahibi tarafından "sürgüne" gönderilen ineğin öyküsünden yola çıkılarak beyaz perdeye uyarlanan “Sürgün İnek” filminin çekimleri Muğla'da sürüyor.

5.8.2013

Bu filmin başrol oyuncusu

MUĞLA - Durmuş Genç

Malatya’da bir okulun bahçesindeki Atatürk büstünü kırınca sahibi tarafından "sürgüne" gönderilen ineğin öyküsünden yola çıkılarak beyaz perdeye uyarlanan "Sürgün İnek" filminin çekimleri Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük köyünde devam ediyor.

Senaryosunu Serkan Öztürk’ün yazdığı, Hasan Kaçan, Şebnem Sönmez ve Vildan Atasever’in başrollerini paylaştığı Sürgün İnek filmi için Yeşilçam’ın fenomen oyuncuları ve genç kuşağığın başarılı isimleri bararaya geldi. Senaryo yazarı Serkan Öztürk, aynı zamanda filmin oyuncu kadrosunda da yer alıyor.

Filmde yaklaşık 120 kişi figüranlık yapıyor. Filmin başrol oyuncusu "Sarı İnek" ise Pınarbaşı Mahallesi muhtarı, aynı zamanda filmin oyuncularından Ali Haney tarafından ahırında özenle bakılıyor.

Serkan Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sürgün İnek" filminin fikrinin 2009 yılında yaşanan bir olay neticesinde ortaya çıktığını, televizyon haberlerinde olayın ayrıntılarını gördükten sonra senaryonun şekillendiğini söyledi. 2011 yılından bu yana film üzerinde çalıştıklarını belirten Öztürk, "Zaten başlı başına bir olay vardı, sadece onu biraz süslemek durumunda kaldık. Çok keyifli bir iş olduğunu düşünüyoruz. Yazarken de oynarken de setteyken de çok keyif aldık. İnşallah seyirci de aynı keyfi beyaz perdede hissedecek. Olay o kadar güzel, yalın ve sade ki kendi içerisinde mesajını zaten barındırıyor" dedi.

Yorumlar
"Bu filmin başrol oyuncusu "Sarı inek"" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bu filmin başrol oyuncusu "Sarı inek" ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.