ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Büyük şiir düşüncelerimizi doyurmaz, allak bullak eder. MONTAIGNE Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kocaeli Kitap Fuarı'nda ziyaretçi rekoru

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl beşincisini düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı'nda ziyaretçi sayısı rekor bir rakama ulaştı. Fuarın açılışında öğrencilere kitap okuyan Kocaeli Başkan Karaosmanoğlu, şu çağrıyı yaptı:

13.5.2013

Kocaeli Kitap Fuarı'nda ziyaretçi rekoru

Fuarın ilk günü toplam 58 bin 856 kişi kitaplar ve ünlü edebiyatçılarla bir araya geldi.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen 4. Kocaeli Kitap Fuarı’nı toplamda 320 bin kişi ziyaret etti. Bu yıl ise hedef; 400 binin üzerine çıkmak. Kitapseverler, 350 yayın evinin yer aldığı fuarda Türkiye’nin en önemli yazarları ile buluşma imkânı buluyor. Ünlü yazarlar, okurları için kitaplarını da imzalıyor. Fuarda Doğan Hızlan, Ahmet Ümit, Sunay Akın, Can Dündar, Nevzat Yalçıntaş gibi tanınmış yazarlar kitapseverlerle buluştu.

Karaosmanoğlu: Okumaktan, öğrenmekten hiç vazgeçmeyin

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Kitap Fuarı’nın açılışında kendisini karşılayan Bilgievleri’nin öğrencilerine kitap okudu. Başkan Karaosmanoğlu, minik öğrencilerden okumaktan ve öğrenmekten hayatları boyunca vazgeçmemelerini istedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Kitap Fuarı’na katılan Başkan Karaosmanoğlu, fuarın girişinde, Bilgievleri’nin öğrencileri tarafından karşılandı. Büyükşehir’in Kocaeli genelinde açtığı Bilgievleri’nde eğitim alan öğrenciler, Başkan Karaosmanoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu. Ellerinde okumanın ve öğrenmenin önemini anlatan dövizler taşıyan minik öğrencilere sevgiyle sarılan ve onların eğitime olan bu ilgilerini alkışlarla destekleyen Başkan Karaosmanoğlu, küçük öğrencilerin okuduğu kitaplarla yakından ilgilendi.
Bilgievleri’nin öğrencilerine kitap okuyan Başkan Karaosmanoğlu, ’’Okumak ve öğrenmek hayat boyu devam eder. Sizler de hayatınız boyunca okuyun, öğrenin ve kendinizi geliştirin.’’ öğüdünde bulundu.

Kaynak:haber7

Yorumlar
Mesaj Yaz 21.5.2013 00:00:20
bu davete bende davet edildim ama gidemedim.. facede ve bizim buralarda posterlerini gördüm... orda olmak, ve şairlerle olmak isterdim.. kısmet olmadı.. bir daha ki sefere inşalllah,, bir yazar olarak gitmek isterim..


Yorum Yapın

Kocaeli Kitap Fuarı'nda ziyaretçi rekoru ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.