ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Stallone'nin yası devam ediyor

Sylvester Stallone'nin senaryosunu yazdığı ancak oğlunun ölümü nedeniyle çalışmalarını yarıda bıraktığı "The Expendables 2" filmi gösterime giriyor.

9.8.2012

Stallone'nin yası devam ediyor

Geçen ay oğlunu kaybeden Amerikalı ünlü oyuncu Sylvester Stallone’nin senaryosunu yazdığı ancak oğlunun ölümü nedeniyle çalışmalarını yarıda bıraktığı "The Expendables 2" filmi gösterime giriyor.

Stallone, "The Expendables 2" (Cehennem Melekleri 2) filmine, 36 yaşındaki oğlu Saga’nın 13 Temmuz’da Los Angeles’ta hayatını kaybetmesinden bir gün önce dahil olmuştu. Ünlü aktör, filmin aynı zamanda başrolünü paylaşacaktı.

Ancak oğlunun ani ölümü üzerine çalışmalarına ara veren Stallone’den yas haberinin ardından halen açıklama gelmedi.

Filmin başrol oyuncularından Dolph Lundgren, Stallone için "Böyle birşey yaşanması çok acı. Yapılabilecek hiçbir şey yok. Bizim aklımızda olduğunu biliyor, dualarımız onunla" dedi.

Karma dövüş sanatları uzmanı deneyimli aktör Randy Couture de, gelecek hafta Los Angeles’ta gösterime girecek filmin ekibinin Stallone’nin eksikliğini hissettiğini, onun hem ekran önünde hem de arkasında ekibin gerçek lideri olduğunu söyledi.

Oğlunun ölümünden sonra medya karşısına çıkmayan Stollone, hayranlarını endişelendirmişti. Basın sözcüsü, yıldız oyuncunun "yıkılmış" durumda olduğunu bildirmişti.

ABD’li oyuncunun en büyük oğlu olan ve nasıl öldüğü hakkında bilgi verilmeyen Saga Moonblood Stallone, 1990’da yayımlanan "Rocky V" ve 1996’da yayımlanan "Daylight" (Gün Işığı) filmlerinde babasına eşlik etmişti.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 12.8.2012 23:50:40
Dünya be Rocky, ne yapçan; ölüm Haktır! Sabırlı olur inşallah...


Yorum Yapın

Stallone'nin yası devam ediyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.