ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Karaoğlan, bir kez daha film oluyor

Suat Yalaz'ın 1963 yılında çizmeye başladığı 'Asya Kaplanı-Karaoğlan' adlı çizgi romanla hayata geçen Karaoğlan, yeniden sinemaya uyarlanıyor

6.8.2012

Karaoğlan, bir kez daha film oluyor

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği ’Karaoğlan’ isimli filmin yönetmenliğini ise Kudret Sabancı yapacak.

HAZIRLIK SÜRECİ 6 AY
Filmin senaryosunu Suat Yalaz’ın süpervizörlüğünde Kudret Sabancı, Melek Öztürk ve Rana Mamatlıoğlu yazacak. Yaklaşık altı aydır hazırlıkları süren filmin çekimleri için Kemerburgaz’da 20 hektar arazi üzerine üç şehirden oluşan dev dekor kuruldu. Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan filmin sekiz haftada tamamlanması planlanıyor. Yürekliliği ve yiğitliğiyle bir efsane haline gelen ’Karaoğlan’ı ise filmde Volkan Keskin canlandıracak. Karaoğlan rolü için iki aydır dövüş ve at binme dersleri alan Keskin, "Proje için çok özel koreograflarla çalıştık. Hem at, hem dövüş, hem de kılıç derslerine devam ediyorum" dedi.

GERİ ÇEVİREMEZDİM
10 milyon liralık prodüksiyonla ilgili olarak konuşan Keskin, "Yapım şirketinden prodüksiyonun büyüklüğüne kadar ’Karaoğlan’ asla geri çeviremeyeceğim bir teklifti. Bir süredir yurt dışındaydım ve birkaç projeden daha teklif almıştım ancak Kudret Sabancı ile çalışma fikri beni cezbetti. Erol Avcı da çalışmayı çok istediğim bir yapımcıydı. Herkes proje için büyük emek harcıyor. Umarım güzel bir iş çıkaracağız" diye konuştu. Savaş ve aşk dolu yeni hikayesiyle dikkat çeken ’Karaoğlan’; Ocak ayında 300 kopya ile 400 sinemada gösterime girecek.

Kaynak:haberturk.com

Yorumlar
Mesaj Yaz 7.8.2012 19:23:06
canını albızlar alsın hain camoka :))

derdi karaoğlan...



Yorum Yapın

Karaoğlan, bir kez daha film oluyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.