ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Altın Portakal'dan Işık Yenersu'ya ödül

Festival kapsamında verilen ''Yıldırım Önal Anı Ödülü''nün bu yılki sahibi, sinema ve tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Işık Yenersu oldu

11.7.2012

Altın Portakal'dan Işık Yenersu'ya ödül

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen ’’Yıldırım Önal Anı Ödülü’’nün, bu yıl sinema ve tiyatro oyuncusu Işık Yenersu’ya verileceği bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 6-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında verilecek ’’Yıldırım Önal Anı Ödülü’’nün sahibi belli oldu.

Bu yıl 14’üncüsü sunulacak Yıldırım Önal Anı Ödülü’ne sinema ve tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Işık Yenersu değer görüldü.

Yenersu’ya ödülü, festival programı içinde düzenlenecek törenle sunulacak.


Yenersu, yaptığı yazılı açıklamada, Yıldırım Önal’ın sanat yaşamında önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Açıklamasında, ’’Yıldırım Önal Anı Ödülü’ne benden daha çok sevinecek bir başkasını düşünemiyorum’’ ifadesini kullanan Işık Yenersu, kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti.

Işık Yenersu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


’’Bana öğrettiğin paha biçilmez değerdeki tiyatro yasaları için sana teşekkür ederim ustam. Göz göze oynamayı senden öğrendim. ’Mış’ gibi yapmamayı senden öğrendim. Yalansız oynamayı senden öğrendim. Çok değerli anısı önünde saygıyla eğiliyorum.’’

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 13.7.2012 01:23:57
ÖDÜL HAK ETTİĞİ YERDE TEBRİKLER.SAYGILAR...


Yorum Yapın

Altın Portakal'dan Işık Yenersu'ya ödül ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.