ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

"Vav" Adlı Esere 425 Bin Lira

Ressam Akyavaş'ın İslami felsefe düşüncesini yansıttığı resimler serisinden 1984 tarihli "Vav" isimli eser 425 bin liraya satıldı.

31.5.2012



Ressam Erol Akyavaş’ın son dönemlerde rekorlar kıran İslami felsefe düşüncesini yansıttığı resimler serisinden 115x115 ebadındaki 1984 tarihli ’’Vav’’ isimli eseri 425 bin liraya satıldı.

Beyaz Müzayede’den yapılan açıklamaya göre, sezonun son çağdaş ve modern sanat müzayedesi olan 20. Beyaz Müzayede’de 190 eser satışa sunuldu.

Müzayedede, Erol Akyavaş’ın İslami felsefe düşüncesini yansıttığı resimler serisinden 1984 tarihli ’’Vav’’ isimli şaheseri 425 bin liraya satıldı.

Taner Ceylan’ın yerde kanlar içinde birbirine sarılmış olarak yatan iki adamın Nirvana’ya ulaşmasını resmettiği 140x200cm ebatlı 2008 tarihli ’’Nirvana’’ adlı eser 250 bin, Neşe Erdok resminin bütün özelliklerini taşıyan ve en önemli başyapıtlarından olan 180x200cm ebadındaki 2001 tarihli ’’Adahan Oteli’’ adlı eser 200 bin, Nedim Günsür’ün 114x162cm ebadındaki 1985 tarihli ’’Rıhtım Sokak’’ adlı başyapıtı ise 325 bin liraya alıcı buldu.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
""Vav" Adlı Esere 425 Bin Lira" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

"Vav" Adlı Esere 425 Bin Lira ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.