ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Küçük yazar kitaplarını imzaladı

Bitlis'in Tatvan ilçesi Ulu Er İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Ömer Muğlu, kendi çabalarıyla 5 günde yazdığı ilk hikaye kitabı için Tatvan'da imza günü düzenledi.

23.4.2012

Küçük yazar kitaplarını imzaladı

Dünya Kitap Kırtasiye, Karaman Kırtasiye ve Uğur Kırtasiye’nin katkılarıyla Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi’nde yazmış olduğu ’Ramazan Dede’nin Çiftliği’ adlı hikaye kitabını imzalayan Ömer Muğlu, ilk imzalı kitabını dedesine verdi. Sınıf öğretmeni Ferhat Orak’la birlikte kitaplarını imzalayarak hayranlarına takdim eden Muğlu, sponsor bulması durumunda ikinci kitabını yazmak istediğini söyledi. Yazarlığın kolay olmadığını ancak güzel bir meslek olduğunu dile getiren Ömer Muğlu, ilk imza günü olması sebebiyle heyecanlı olduğunu ve imza gününün güzel geçtiğini belirtti.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 24.4.2012 00:33:21
(:
çocuk deyip geçmeyin
bir çok büyüğün yapmak isteyipte yapamadığını yapmış işte...


Mesaj Yaz 24.4.2012 00:24:25
Maşallah. Ne güzel bir baher bu!

Mesaj Yaz 23.4.2012 20:30:51


Helal olsun valla
olacak olan besikten belli oluyor demkki !
Mevlam acik etsin yolunu.


Mesaj Yaz 23.4.2012 20:07:35
"küçük" üsdad helal olsun sana

Mesaj Yaz 23.4.2012 18:39:03
aferin koçum...tebrikler yolun açık olsun..


Yorum Yapın

Küçük yazar kitaplarını imzaladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.