ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bir İyilik Yapın Tiyatroya Gidin!

Bugün 27 Mart Dünya Tiyatro Günü. Devlet Tiyatroları, Şehir Tiyatroları ve bazı özel tiyatrolar, tiyatro gününe özel olarak, oyunlarını bugün ücretsiz sahneleyecek.

27.3.2012

Bir İyilik Yapın Tiyatroya Gidin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, bugüne özel olarak beş oyununu ücretsiz sahneleyecek. Sahnelenecek oyunlar: Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum, Otobüs, İntiharın Genel Provası, Gönlümdeki Osman Hamdi Bey ve Arka Bahçe. Bütün oyunlar saat 20.30’da başlayacak. İstanbul Devlet Tiyatroları ise üç oyunuyla Yanık, Aşkın Sıradanlığı ve Antigone ile Dünya Tiyatro Günü’nü kutluyor. Bu oyunların başlama saati ise saat 20.00. Dünya Tiyatro Günü nedeniyle, Altıdan Sonra Tiyatro’nun ’Kumbaracı50’de Gece Hikâyeleri’ projesindeki Haz Makamı ve Başka Sesler adlı oyunları da seyircilerle ücretsiz olarak buluşacak.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 27.3.2012 13:48:14
Tiyatro emek isteyen bir sanat dalıdır.. Sinema sevmeyen, tiyatroda sevmez genelde... Bire bir olayı canlı yaşamak ayrı bir görsel şölen.. Tiyatronun hakkını veren, gerçekten iyi tiyatro sanaçılarımız var.. Sanata sanatçıya saygı ne güzel şeydir..,Hepsinin bu özel günlerini kutluyorum ve saygılarımı sunuyorum ...

Mesaj Yaz 27.3.2012 10:31:20
Onca emaktarın, bu sanat dalını yaşatmak için cebinden harcadığını düşünerek, hepsine ayakta alkış...


Yorum Yapın

Bir İyilik Yapın Tiyatroya Gidin! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.