ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tarık Akan'a Almanya'da Onur Ödülü

Sinema sanatçısı Tarık Akan, 1-11 Mart tarihleri arasında Nürnberg'de düzenlenecek Türkiye-Almanya Film Festivali'nde ''Onur Ödülü'' alacak

24.1.2012

Tarık Akan'a Almanya'da Onur Ödülü

Tarık Akan, Türkiye-Almanya Film Festivali’nde ’’Onur Ödülü’’ alacak

17. Türkiye-Almanya Film Festivali, 1-11 Mart tarihleri arasında Nürnberg’de düzenlenecek. Şubat ayının ilk haftasında açıklanacak programın doruk noktalarından birini oluşturan ’’Onur Konuğu’’ da belirlendi.

Festivalin bu yılki ’’Onur Ödülü’’, Türkiye’de sinema sanatının gelişimine ve uluslararası alanda tanınmasına yaptığı kalıcı katkılarından dolayı Tarık Akan’a verilecek.

Tarık Akan, ’’Onur Ödülü’’nü, festivalin 1 Mart’ta Tafelhalle’de yapılacak açılış töreninde alacak. Festival kapsamında filmlerinden bir seçki de sunulacak olan sanatçı, 2 Mart’ta düzenlenecek bir söyleşide de sinemaseverle buluşacak

Yorumlar
Mesaj Yaz 25.1.2012 12:32:26
Tarık Akan ve bazı bildik kişilere neden hep Türkiye dışında ödül veriliyor merak etmişimdir hep. Bence çok daha emekçi insanlar var Türkiyede o camiada fakat kimse onlara ödül vermiyor.

Mesaj Yaz 25.1.2012 01:13:39
Neden Tarık AKAN' ı bir türlü sevemedim bilmiyorum. Neden onur ödülüne layık görüldüğünü de merak ettim doğrusu. Sinemanın gelişimi ve kalıcı katkı parantezinin içinde ne var acaba? Yine de tebrik ediyorum. Başarı başarıdır...


Yorum Yapın

Tarık Akan'a Almanya'da Onur Ödülü ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.