ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Altın Sofra İyilik Ödülleri dağıtıldı

Şanlıurfa'da düzenlenen, ''Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları'' kapsamında dağıtılan Altın Sofra İyilik Ödülleri' sahiplerini buldu

2.10.2011

Altın Sofra İyilik Ödülleri dağıtıldı

Şanlıurfa Valiliğince düzenlenen, ’’Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları’’ kapsamında dağıtılan ve bu yıl aralarında İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) Başkanı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun da bulunduğu kişi ve kuruluşlara verilen, ’’Altın Sofra İyilik Ödülleri’’ sahiplerini buldu.

Etkinlik çerçevesinde Şanlıurfa Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda ’’Ressamların Fırçasında Urfa’’ adlı resim sergisi, Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Suudi Arabistan, Tunus, Sudan gibi bazı ülkelerden gelen konukların katılımıyla açıldı.

Daha sonra sivil toplum kuruluşlarının uyguladığı başarılı projeler ve örnek davranışları ile sosyal yardım alanına destek veren kişilere verilen, ’’Altın Sofra İyilik Ödülleri’’ töreni yapıldı.

Bu kapsamda, ’’İKÖ bünyesinde başlattığı yardım mücadelesi, Somali’deki insanlık dramına tüm insanların dikkatini çekmek amacıyla gösterdiği çaba ve İslamafobiye karşı verdiği mücadele’’ dolayısıyla İKÖ Başkanı Ekmeleddin İhsanoğlu; ’’Sosyal Yardımlaşma Bilgi Sistemi (SOYBİS) projesi’’yle Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Aziz Yıldırım, ’’Mikrokredi uygulaması’’yla Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Prof Dr. Aziz Akgül, Batı Afrika ülkelerinden Sierra Leone’deki ’’Yetim ve kadınlara yönelik eğitim ve istihdam çalışmaları’’ dolayısıyla Hawa Turay, ’’Dünya çapındaki başarılı bağış çalışmaları ve insani yardım programları’’ndan ötürü İngiltere merkezli Oxfam İnternational kuruluşu, ’’Menderesli Çocuk Yazarları’’ projesiyle Menderes Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Gaziantep’te ’’Topla Dağıt, Dönsün Ağıt’’ parolasıyla 48 yıldır yardım faaliyetlerinde bulunan 85 yaşındaki Mehmet Tekerlek ödüle layık bulundu.

Kişi ve kurumlara ödülleri protokol üyelerince verilirkin, programa katılamayan İKÖ Başkanı İhsanoğlu’nun ödülü İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırmaları Merkezi (IRCICA) Başkanı Halit Eren’e, Vali Celalettin Güvenç tarafından takdim edildi.

Yorumlar
"Altın Sofra İyilik Ödülleri dağıtıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Altın Sofra İyilik Ödülleri dağıtıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.