ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Dünyaca ünlü şampiyon Ankara'ya geliyor

Oynadığı filmlerde dünya üzerinde büyük bir üne sahip olan Çinli aktör Jet Li, Ankaralı sporseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

22.9.2011

Dünyaca ünlü şampiyon Ankara'ya geliyor

Adına bilgisayar oyunu bile yapılan ve kariyerinde Cehennem Silahı 4, Romeo Ölmeli, Hitman ve Hero gibi tanınmış filmler bulunan Jet Li, Ankara’da düzenlenecek olan Dünya Wushu Şampiyonası’nın onur konuğu olacak.

Aynı zamanda eski bir wushucu olan ve bu dalda 6 altın madalyası bulunan Jet Li, Türkiye Wushu Federasyonu’nun davetlisi olarak 6-15 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek şampiyonaya renk katacak. Wushu sporunun Dünya Kültür Elçisi olan Jet Li, bu sporun Türkiye’de de yaygınlaşması için Ankara’da çalışmalar yapacak. Her sene yapılan dünya şampiyonalarının onur konuğu olan Jet Li, organizasyonun geniş kitlelere ulaşmasında büyük rol oynuyor.

"WUSHUYU YAYGINLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Türkiye Wushu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz, Jet Li’nin Ankara’ya gelecek olmasının önemli bir olay olduğunun altını çizerek, "Wushu, dünyada çok yaygın bir spor. Bu sporda elit olan insanlar daha da yaygınlaştırmak için çaba gösteriyor. Bu doğrultuda eski bir şampiyon olan sinema yıldızı Jet Li, Ankara’ya gelecek.

Jet Li’nin gelmesi şampiyonaya ayrı bir hava katacak. Wushu, Türkiye’de her geçen gün yaygınlaşan bir spor. 2013 yılında yapılacak toplantıda wushunun olimpiyatlara alınmasını bekliyoruz. Bu gerçekleşirse wushunun yaygınlaşması daha da artacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Mesaj Yaz 24.9.2011 17:06:33
İyi bir aktör...

Mesaj Yaz 23.9.2011 22:26:27
)) brucele gelseydi

Mesaj Yaz 23.9.2011 17:13:13
Tony Jaa yı Jet Li yi döver ama olsun bu gelsin:))


Yorum Yapın

Dünyaca ünlü şampiyon Ankara'ya geliyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.