ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ömer Faruk Tekbilek'ten müzik ziyafeti

Dünyaca ünlü müzisyen Ömer Faruk Tekbilek, Sultanbeyli'de ramazan etkinlikleri kapsamında Doğu ve Batı ezgilerini harmanlayarak unutulmaz bir konser verdi.

3.8.2011

Ömer Faruk Tekbilek'ten müzik ziyafeti

Türk, Yunan, İsrailli ve Amerikalı müzisyenlerden oluşan grup, Sultanbeylililere tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

Sultanbeyli Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca sürecek olan etkinlikler, Ömer Faruk Tekbilek konseriyle başladı. Ünlü sanatçının konserinin hemen öncesinde Eyüp Belediyesi Mehter Takımı bir konser vererek izleyicileri coşturdu. Kent Meydanı’na akın eden Sultanbeyli halkı, Mehter Takımı’nın verdiği konsere zaman zaman eşlik ederek Ramazan coşkusuna katıldı.

Açılış gecesine katılan Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Demir, bir ay boyunca vatandaşların bol bol istifade edeceği etkinlikler hazırladıklarını söyledi. Demir, “Etkinliklerimiz, mahalle şenliklerimiz, sokak iftarlarımız olacak, ama bu sene özellikle Afrika’da yaşanan kıtlığa dikkat çekmek için, belediye meclisimizden aldığımız karar doğrultusunda oraya yardım etmeye karar verdik. 200 bin Türk Lirası yardımı Sultanbeyli halkı adına oraya ulaştırarak Müslüman kardeşlerimizin çektikleri sıkıntıyı biraz olsun hafifletmek istedik.” dedi.

Amerika’dan Ramazan ayı dolayısıyla 3 konser için İstanbul’a gelen dünyaca ünlü müzisyen Ömer Faruk Tekbilek, Türkiye’de ilk kez bir ilçe belediyesinin davetiyle konser gerçekleştirdi. Sultanbeyli’de vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük keyif aldığını belirten Tekbilek’in konseri yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Tekbilek, Yunan, İsrailli ve Amerikalı müzisyenlerden oluşan ekibiyle Sultanbeylililere tam bir müzik ziyafeti yaşattı ve büyük alkış topladı.

Yorumlar
"Ömer Faruk Tekbilek'ten müzik ziyafeti" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Ömer Faruk Tekbilek'ten müzik ziyafeti ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.