ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Yaz Demediler Şiir Sevdası İçin Buluştular

Karşıyaka Belediyesi kültürel etkinliklerini yaz ayı demeden sürdürüyor.

22.7.2011

Yaz Demediler Şiir Sevdası İçin Buluştular

Şiirini Al da Gel etkinliği için salonu dolduran sanatseverler şiirlerle farklı bir gün yaşadı

Etkinlikte Türk ve dünya şiirinden örnekler sunuldu.

Şiir okumak isteyenlerin çokluğu nedeniyle, bu etkinliğin gelecek günlerde yinelenmesi gündeme gelirken programın açılış konuşmasını yapan Şair ve Yazar Veysel Çolak, Bu temmuz sıcağında salonu doldurduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Görünen o ki halkımızın damarlarında şiirin coşkusu var. Bu etkinlikten çok şey öğreneceğiz. Burada şiirin sosyolojik algılanışını da anlayacağız. Hangi şiirlerin sevildiğini, halkımızın ne tür şiirlere yakın durduğunu saptayabileceğiz. Bu şairler için de öğretici olacak. Ayrıca sanatın, şiirin halkla bütünleşmesinin de başladığını görüyoruz. Çünkü hepimiz biliyoruz; şiirsiz insan yalnızdır, şiirsiz toplum eksiktir. dedi. Bu konuşmanın sonrasında şiir sunumlarına geçildi. Coşkulu, buluşturucu, şiiri sevdiren bir etkinlik katılımcıların etkinlikten memnun ayrılmasına neden oldu.

Yorumlar
"Yaz Demediler Şiir Sevdası İçin Buluştular" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Yaz Demediler Şiir Sevdası İçin Buluştular ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.