ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kırşehir’in Gülleri Açıyor

Yeşil alan çalışmalarında son yıllarda büyük mesafe alan Kırşehir Belediyesi, yeşil alanlar ve refüjlere diktiği çiçeklerle şehrin her mevsim rengârenk olmasını sağlıyor.

7.6.2011

Kırşehir’in Gülleri Açıyor

Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, bu yıl şehir geneline sümbül ve lalelerden sonra 10 bin adet çeşitli nitelik ve özelliklerde ağaç dikilmesine başlandığını belirterek, Kırşehir’in her mevsim rengârenk olacağını ve adeta bir çiçek bahçesine dönüşeceğini söyledi.

Kırşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay içerisinde dikilen sümbül ve laleler, hem Kırşehirli hemşehrilerimizin hem de Kırşehir dışarıdan gelen misafirlerin beğenisini toplamıştı.

Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, son günlerde sümbül ve lale ile anılmaya başlanan Kırşehir’in bu yıl içerisinde dikilecek olan farklı nitelik ve karakterdeki ağaçlarla ayrı bir güzelliğe bürüneceğini, Haziran ayı ile birlikte ise şehri güllerin kaplamaya başlayacağını söyledi.

Başkan BAHÇECİ, ana arterlerin sümbül ve lalelerden sonra her mevsim dikilen farklı çiçeklerle çiçek parkı haline geleceğini belirtti.

BAHÇECİ; “Hemşerilerimiz her gün aileleri ile gelerek bu güzellikleri yaşıyor. Kırşehir’in her yerinde açan güllerle birlikte, şehrin eski ismi olan Gülşehir olma olunda ciddi gelişmeler yaşanıyor. Lale ve sümbüllerden sonra açacak olan güllerle şehrimiz, 4 mevsim renkleniyor” dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde ilk kez oluşturdukları gül üretim parsellerinde kaliteli güller üretmeye başladıklarını da hatırlatan Başkan BAHÇECİ, böylelikle şehrin yeşil dokusuna katkıda bulunurken tasarruf da sağlandığını vurgulayan Başkan BAHÇECİ, Kırşehir halkını yeşil alanlara ve çiçeklere sahip çıkarak hep birlikte bu güzellikleri yaşamaya davet etti.

Yorumlar
"Kırşehir’in Gülleri Açıyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Kırşehir’in Gülleri Açıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.