ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Açlıktan ölüyorsan, dost sana kapısını açıyor, seni sofraya götürüyor, senin için süt tasını dolduruyor, ekmeği bölüyorsa, içtiğin şey gülümsemedir. EXUPERY Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tarkan Stuttgart'ı salladı

Avrupa turnesinin ilk ayağı olan Almanya’nın Stuttgart kentinde konser veren Megastar Tarkan Türk vatandaşlarının yanı sıra Almanların da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

7.4.2011

Tarkan Stuttgart'ı salladı

Avrupa turnesine çıkan Megastar Tarkan, Almanya’nın Stuttgart kentinde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Daha önce Porsche Arena’da düzenleneceği açıklanan Tarkan konseri yoğun ilgi nedeniyle önceki gün Sclayer Halle’de yapıldı. Yaklaşık 10 bin kişiye konser veren Tarkan ‘Acımayacak’ isimli yeni albümünden şarkıları ve eski şarkılarını seslendirdi. Özel olarak tasarlanan ekran görüntüleri de geceye ayrı bir renk kattı.

Tarkan’ın Avrupa turnesi Almanya’dan sonra Belçika, Fransa, Hollanda ve Avusturya’da da devam edecek.

Yorumlar
Mesaj Yaz 9.4.2011 13:26:22
Türkçe'ye bakar mısınız? Sallamış, hakketen sallıyor(!)

Mesaj Yaz 7.4.2011 22:20:50
Almanyada konser vermek büyük bi lüks olmamalı artık... sonuçta almanya'da türkiye sayılır. abartılacak bişey yok üstelik avrupa turnesi diyor ama sadece almanya ve hollanda da konser veriyo... hani nerede diğer avrupa ülkeleri, ingiltere, fransa, ispanya vs. ???

Mesaj Yaz 7.4.2011 22:20:40
" Acımayacak" şarkısı, bu yaşıma kadar duyduğum en anlamsız sözlere sahip. Öyle ki; Ajda Pekkan'ın milattan önce seslendirdiği "Petrol" şarkısı dahi daha anlamlı kalır.

Bunları sanat ve sanatçı diye baş tacı ettiğimiz için gerçek sanatçılardan özür dilememiz lazım.



Yorum Yapın

Tarkan Stuttgart'ı salladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.